Air Ride - passat b1 (opinie, propozycje, montaż)
- Sajmon
- Auto: VW Passat B2
- Rok produkcji: 1984
- silnik: 2.0 115KM
- Gadu-Gadu: 141061
- Kontaktowanie:
Re: Air Ride - passat b1 (opinie, propozycje, montaż)
Nie musza byc z NASA, to jest to samo co przy swapie, jedni wsadzaja silnika za 4tyś. a ja to robie klientowi za 15 z tym ze ja mam pewnosc, ze auto bedzie jezdzilo lata bez wiekszych usterek
ES Performance - kompletne naprawy aut z grupy VAG, modyfikacje, swapy, tuning od A do Z
Grafika komputerowa - wizytówki, bilety, plakaty, ulotki, logotypy, banery (po godzinach)
Grafika komputerowa - wizytówki, bilety, plakaty, ulotki, logotypy, banery (po godzinach)
-
- Rok produkcji: 1986
- silnik: 1.6D 54KM
- Gadu-Gadu: 0
I tu się z Tobą zgodzę ponieważ masz wiedzę i umiejętności za co trzeba zapłacić adekwatne pieniądze i bardzo dobrze. Ale to nie wyklucza że ktoś we własnym zakresie może to zrobić równie dobrze za mniejsze pieniądze Koniec OT.
- vwquantum
- Auto: VW Quantum
- Rok produkcji: 1987
- silnik: 2.1 115KM
- Gadu-Gadu: 3709678
- Kontaktowanie:
sajmon zalatuje tutaj kryptoreklamą ;D wiec sumujac. Masz czas chcesz oszczedzic kase rob sam.
VW Quantana
viewtopic.php?f=10&t=68
viewtopic.php?f=10&t=68
- Sajmon
- Rok produkcji: 1984
- silnik: 2.0 115KM
- Gadu-Gadu: 141061
- Kontaktowanie:
Co do kryptoreklamy, nie mam czasu teraz na jakiekolwiek inne auta bo "dorzucam parę gorszy" do projektu Quantum V8 z forum aktualnie, więc co to za reklama jak nie mogę z niej skorzystaćvwquantum pisze:sajmon zalatuje tutaj kryptoreklamą ;D wiec sumujac. Masz czas chcesz oszczedzic kase rob sam.
Co do ostatniego zdania to dodał bym jeszcze słowo UMIEJĘTNOŚCI, coby później nie wyklinać swojego auta, ze coś się schrzani, każdy kto ma jakieś większe pojecie techniczne poradzi sobie z narysowaniem okuć do wytoczenia i później zmontowaniem tego w całość.
Różnica jaka będzie między Twoim produktem a produktem firmy która na tym zarabia, to gwarancja, sam sobie jej nie dasz i jak coś pójdzie nie tak to będziesz się wściekał na siebie samego, ale satysfakcja z rzeczy zrobionych własnymi rękami to jedno z najlepszych uczuć w tym "sporcie"
ES Performance - kompletne naprawy aut z grupy VAG, modyfikacje, swapy, tuning od A do Z