Witam jeżeli ktoś jest zainteresowany posiadam parę "gratów" do santan passatów golfów itp itd
https://www.olx.pl/oferta/czesci-do-vw- ... lo20g.html
w razie czego dzwonić lub pisać kto co lubi
posiadam parę gratów do santany i passata b2
- Aezmo
- Auto: Inne
- Rok produkcji: 1990
- silnik: 2.0 115KM
- Gadu-Gadu: 7773460
Re: posiadam parę gratów do santany i passata b2
Jeśli deklarujesz chęć sprzedaży jakichś przedmiotów to zgodnie z regulaminem działu giełda napisz co sprzedajesz, w jakiej cenie. W ogłoszeniu też nie ma informacji co chcesz sprzedać w jakiej cenie.
A tym bardziej jeśli jest to Twój pierwszy post na forum to wypadało by się chociaż przywitać.
A tym bardziej jeśli jest to Twój pierwszy post na forum to wypadało by się chociaż przywitać.
Aktualnie w moim garażu: Jetta A2 90' 1.6 JP -> 1.9 1Z+ | Audi 80 B4 94' 2.0 ABK
- xcwibelx
- Auto: VW Santana
- Rok produkcji: 1984
- silnik: 1.9 115KM
- Gadu-Gadu: 0
Aezmo już prostuje
Witam wszystkich z grupy old passat jestem w trakcje małego projektu mojej santany z 1984rzrobiłem w niej swap z 1.6benz, na 1.9 5cyl, w planach jest turbinka z 2.2 (lub wieksza ;D) i napęd syncro (lub quattro ).
do rozpoczęcia zabawy potrzebowałem dawcy który widnieje na ogłoszeniu.
graty które mi pozostały po tym dawcy to na pewno:
maska-150
tylna kanapa z podłokietnikiem-200
reflektory z halogenami-150 za 1szt. oczywiście mam dwie
tylne reflektory -100 za 1szt. też mam dwie
różne plastiki (dodatkowe zdjęcia porobię i naj wyżej wrzucę bo nie pamiętam już co dokładnie mam
drzwi przednie prawe,tylne lewe i prawe w bdb. stanie tylko lakierowane na niebieski metalik bez zadnych wstawek lub napraw blacharskich -100 za szt.
silnik 1.6 (na części lub jak ktoś chce to do wymiany uszczelka pod głowicą) -100 (za całość i myśle bedzie ok )
skrzynia 4biegi + wsteczny ( bo miałem już pytania w sensie czy czwarty to wsteczny ) jakiś rok lub półtorej był wymieniany olej -100
1.6 Gaźnik PIERBURG 2E 2 komorowy- 200zł
reszte dopisze później bo teraz tak z głowy i na szybko to nie pamiętam zapomniałem że parę gratów mam również wystawione na: https://sprzedajemy.pl/oferty-uzytkownika-2738222
ceny są do negocjacji jeśli znów coś ominąłem lub zapomniałem to mnie gońcie bo to tak nie można
Witam wszystkich z grupy old passat jestem w trakcje małego projektu mojej santany z 1984rzrobiłem w niej swap z 1.6benz, na 1.9 5cyl, w planach jest turbinka z 2.2 (lub wieksza ;D) i napęd syncro (lub quattro ).
do rozpoczęcia zabawy potrzebowałem dawcy który widnieje na ogłoszeniu.
graty które mi pozostały po tym dawcy to na pewno:
maska-150
tylna kanapa z podłokietnikiem-200
reflektory z halogenami-150 za 1szt. oczywiście mam dwie
tylne reflektory -100 za 1szt. też mam dwie
różne plastiki (dodatkowe zdjęcia porobię i naj wyżej wrzucę bo nie pamiętam już co dokładnie mam
drzwi przednie prawe,tylne lewe i prawe w bdb. stanie tylko lakierowane na niebieski metalik bez zadnych wstawek lub napraw blacharskich -100 za szt.
silnik 1.6 (na części lub jak ktoś chce to do wymiany uszczelka pod głowicą) -100 (za całość i myśle bedzie ok )
skrzynia 4biegi + wsteczny ( bo miałem już pytania w sensie czy czwarty to wsteczny ) jakiś rok lub półtorej był wymieniany olej -100
1.6 Gaźnik PIERBURG 2E 2 komorowy- 200zł
reszte dopisze później bo teraz tak z głowy i na szybko to nie pamiętam zapomniałem że parę gratów mam również wystawione na: https://sprzedajemy.pl/oferty-uzytkownika-2738222
ceny są do negocjacji jeśli znów coś ominąłem lub zapomniałem to mnie gońcie bo to tak nie można
- theTomasso
- Auto: VW Passat B1
- Rok produkcji: 1976
- silnik: 1.6 75KM
zdjęcie na lawecie - przednie prawe koło - jaki rozmiar? felga vw czy jakieś nie wiadomo co? ile masz takich?
silnik jeździł na gazie?
jak się postarasz bardziej z ceną gaźnika to może coś z tego będzie - razem z kolektorem ssącym + ew obudowa filtra powietrza
silnik jeździł na gazie?
jak się postarasz bardziej z ceną gaźnika to może coś z tego będzie - razem z kolektorem ssącym + ew obudowa filtra powietrza
- xcwibelx
- Auto: VW Santana
- Rok produkcji: 1984
- silnik: 1.9 115KM
posiadak kolektor ssący wiec mogę go dorzucić silnik nie jeździł nigdy na gazie tylko kiedyś gdy miałem problemy zdrowotne dałem jednemu imbecylowi do zrobienia termostat (oczywiście nie dał nowego a stary w******* a sam nie byłem w stanie robić i człowiek o tym temacie zapomniał) źle zamontował mi przewód płyn sie wylał i przepaliło mi uszczelkę a że i tak miałem swapa robić to uznałem że to ten moment więc go nie robiłem
edit: bez przeklenstw tutaj prosze
admin
edit: bez przeklenstw tutaj prosze
admin