Ogólnie pierwsza nie, w niemczech jest zielone coupe, szukałem zdjęć ale nie mogłem znaleźć, nie ma pod maską nic poza silnikiem
Do tego na gaźnikach chyba jest
Przyjedź do mnie passatem to pogadamy, pokażę Ci co i jak
komora silnika :)
- Sajmon
- Auto: VW Passat B2
- Rok produkcji: 1984
- silnik: 2.0 115KM
- Gadu-Gadu: 141061
- Kontaktowanie:
Re: komora silnika :)
ES Performance - kompletne naprawy aut z grupy VAG, modyfikacje, swapy, tuning od A do Z
Grafika komputerowa - wizytówki, bilety, plakaty, ulotki, logotypy, banery (po godzinach)
Grafika komputerowa - wizytówki, bilety, plakaty, ulotki, logotypy, banery (po godzinach)
- szatanq
- Rok produkcji: 1988
- silnik: 1.8i 90KM
- Gadu-Gadu: 0
a gdzie ??
- Sajmon
- Kontaktowanie:
co gdzie??
edit:
znalazłem ale małe
edit:
znalazłem ale małe
ES Performance - kompletne naprawy aut z grupy VAG, modyfikacje, swapy, tuning od A do Z
- cowboy
- Auto: VW Quantum
- Rok produkcji: 1986
- silnik: 2.2 115KM
- Gadu-Gadu: 1264480
- Kontaktowanie:
laik spojży i powie o jaki mały silnik chyba z malucha, trochę to tak wygląda pusto jaki c!pa. Wiem że tak ma wyglądać.
Inny człek by kupił zadbane Audi 4.2 zwał by się władcą pierścieni, a jego hymn by brzmiał: nic nie robić, nie mieć zmartwień.. sorry za lekkie ot, ale lubię mieć swoje zdanie, gdy wszysycy robią na glebie to ja nieglebię itd.
Możecie robić czystą komorę - będzie "jedyny taki" he he
Inny człek by kupił zadbane Audi 4.2 zwał by się władcą pierścieni, a jego hymn by brzmiał: nic nie robić, nie mieć zmartwień.. sorry za lekkie ot, ale lubię mieć swoje zdanie, gdy wszysycy robią na glebie to ja nieglebię itd.
Możecie robić czystą komorę - będzie "jedyny taki" he he
17.03.18-rozpoczęcie-Mazury
18.03.18
18.03.18
-
- Rok produkcji: 1987
- silnik: 1.6TD 70KM
- Tlen: szborys@tlen.pl
Covboy ja tak jak Ty nie glebię . A co do komory, to wygląda świetnie. Jakby mój jeździł tylko na zloty to też bym tak zrobił, ale ja swojego używam do jazdy codziennej
Sent from Microwave using Tapatalk
Sent from Microwave using Tapatalk
- Sajmon
- Kontaktowanie:
nic nie szkodzi temu aby w jeździe codziennej mieć taką komorę, mój kumpel w golfie ma clean'a i uzywa auta na codzień.
Co do gleby to tak gadacie gadacie, a na forum glebę ma tylko kilka osób tak na prawdę
I ostatnie - komora, cowboy jak jesteś takim indywidualista i robisz "na przekór" innym to zrób clean'a u siebie bo nikt właśnie nie robi takich komór w passacie
Co do gleby to tak gadacie gadacie, a na forum glebę ma tylko kilka osób tak na prawdę
I ostatnie - komora, cowboy jak jesteś takim indywidualista i robisz "na przekór" innym to zrób clean'a u siebie bo nikt właśnie nie robi takich komór w passacie
-
- Rok produkcji: 1980
- silnik: 1.6TD 70KM
- Gadu-Gadu: 1793914
- Tlen: vrl@tlen.pl
Co do antygleby to przyznasz, że ja trochę bardziej idę na przekórcowboy pisze: gdy wszysycy robią na glebie to ja nieglebię itd.
Kto był na II zlocie ten wie
- MAXIMUS B2
- Auto: Inne
- Rok produkcji: 1993
- silnik: ------------
do codziennej jazdy taka komora się nie nadaję, mój brat ma i jak raz w tygodniu nie wyczyści przy sporadycznej jeździe to później musi pół soboty spędzić przy tym
Jeżdżę Audi, ale Passata mam w duszy